Opdrachtfilms

OndiepTV maakt ook opdrachtfilms en helpt U wijkbewoners te bereiken! Voor meer info, klik hier

Tip ons!

Weet u een leuk onderwerp of heeft u nieuws waar we aandacht aan kunnen besteden? Meld het ons door een mailtje te sturen!

Kom OndiepTV helpen

Lijkt het u leuk om mee te denken over de onderwerpen die op OndiepTV komen? Of wilt u ook verslaggever worden? Of wilt u leren de camera te bedienen? Kom dan onze redactie versterken en mail ons!

Uitzendinformatie

Nieuwe en oude uitzendingen van OndiepTV

OndiepTV wordt elke zaterdagavond uitgezonden op UStad met elke ‘even’ week een nieuwe uitzending en elke ‘oneven’ week de herhaling. De uitzendingen van OndiepTV zijn geprogrammeerd na UVandaag en U in de Wijk Leidsche Rijn en beginnen rond 18.25 uur en worden vervolgens elk uur herhaald tot zondagochtend.

U kunt de uitzendingen ook live kijken via internet op de site van RTV Utrecht

Oude uitzendingen kunt u terugzien via Uitzending gemist
En in ons archief Archief kunt u zoeken op onderwerp of datum. U komt dan bij de beschrijving van de betreffende uitzending. Zit uw onderwerp ertussen, klik dan vervolgens onderaan op ‘lees meer’. U krijgt dan de losse reportages van de betreffende uitzendingen te zien.

UStad is bereikbaar via Ziggo digitaal (kanaal 40), Ziggo analoog (kanaal 12: frequentie 224,25), KPN Interactieve TV via glasvezel (kanaal 341), en Glashart IP-TV& HD (kanaal 47)

U kunt geen reacties meer plaatsen